Sončna očala

Sledenje trendom, popolno ergonomično prileganje obrazu, 100% zaščita oči so glavni faktorji pri izbiri pravih sončnih očal. V optiki vas s strokovnimi nasveti pripeljemo do izbire popolnih očal za vas!

Pri izbiri stekel so na voljo različne kombinacije materialov in dodatkov:

  • polarizacija (poseben nanos na steklu, ki preprečuje bleščanje saj nevtralizira vse odbite žarke s površin okrog vas)
  • metalizacija (steklo ima poseben srebrn ali nanos v drugih barvnih odtenkov, namen je znižanje direktne sončne svetlobe do 20% in moderen izgled)
  • gradual (prehod iz temnega področja stekla v zgornjem delu do svetlejšega odtenka iste ali druge barve, namen je estetsko zmanjšati izgled očal in moderen izgled)
  • Fotosenzibilna (steklo je lahko 50% osnovno zatemnjeno, pri stiku z visoko temperaturo in UV svetlobo pa potemni do 90%)
  • 100% UV zaščita

V vsak sončen okvir lahko vgradimo tudi dioptrijska stekla, tudi progresivna (kombinirana) ali pa v kombinaciji z zgoraj naštetimi dodatki. V optiki imamo na voljo preko 50 različnih barvnih odtenkov stekel, kjer lahko vidite kaj vam najbolj ustreza! S pomočjo računalniške merilne naprave Impressionist vam tudi pomagamo izbrati pravi okvir in prikažemo kako bi izlgedali z različnimi okvirji in različnimi barvnimi stekli.

V optiki smo prilagodljivi, če se vam katerikoli model od blagovne znamke dopade pa ga nimamo v kolekciji, vam ga brez težav naročimo!

Naroči se na očesni pregled